Οι τυποποιημένες θήκες και κιβώτια, επίσης γνωστές ως αμερικανικές περιπτώσεις, FEFCO 0201 ή τα κανονικά δοχεία με  σχισμές (RSC), είναι οι πιο συνηθισμένες μορφές συσκευασίας που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά αγαθών.

Η τυποποιημένη θήκη παρέχει εξαιρετική προστασία και μεγάλη αντοχή στη στοίβαξη για να αντέξει τις απαιτήσεις της αλυσίδας εφοδιασμού, εξαλείφοντας τη ζημιά του προϊόντος κατά τη μεταφορά.

Κατασκευασμένα από ένα μόνο φύλλο κυματοειδούς χαρτονιού, οι θήκες είναι προ-κολλημένες για να σχηματίσουν ένα «επίπεδο δοχείο», το οποίο μπορεί να ανεγερθεί, να γεμίσει με το προϊόν και στη συνέχεια να σφραγιστεί.

Η ομάδα σχεδιαστών εμπειρογνωμόνων θα συνεργαστεί μαζί σας για να παράγει την τέλεια λύση συσκευασίας για το προϊόν σας, προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις πλήρωσης, διαμετακόμισης, ανοίγματος και εμφάνισης. Μπορούμε να ενσωματώσουμε τα χαραγμένα χαρακτηριστικά και μια σειρά από τεχνικές ανοίγματος όπως ταινία δακρύων και διατρήσεις. Οι θήκες μπορούν να παραδοθούν απλές ή υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις.

Όλες οι περιπτώσεις είναι 100% ανακυκλώσιμες και κατάλληλες για χειροκίνητες και μηχανικές γραμμές συσκευασίας.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *